Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının koordinasyon ve desteği ile “Kadın Çiftçiler Tarımsal Yeniliklerle Buluşuyor” programı kapsamında Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü iş birliği ile yürütülecek “Tekirdağ Bağları Kadın Eli İle Güzelleşiyor” projesi başladı.
Projeye dahil olan 26 kadın çiftçiye; Yüksek Sistem Bağ Tesisi, Terbiye Sistemleri ve Budama ile Yeni Geliştirilen Üzüm Çeşitlerinin Tanıtımı konularında teorik ve uygulamalı eğitimler verilecektir.
İl Müdürümüz Oktay Öcal ve Enstitü Müdürü Mehmet Ali Kiracı’nın açılışını yaptığı projenin eğitim faaliyeti kapsamında enstitü bünyesinde görev alan Ziraat Yüksek Mühendisi Ahmet Semih Yaşasın tarafından kadın çiftçilere teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.
EKOLOJİ
03 Kasım 2025BAHÇE BİTKİLERİ
03 Kasım 2025BAHÇE BİTKİLERİ
03 Kasım 2025BAHÇE BİTKİLERİ
03 Kasım 2025BAHÇE BİTKİLERİ
03 Kasım 2025BAHÇE BİTKİLERİ
03 Kasım 2025BAHÇE BİTKİLERİ
03 Kasım 2025
1
TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ ÜRETİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
12621 kez okundu
2
BUĞDAYDA SOĞUK ZARARI, NEDENLERİ VE ÖNERİLER
1206 kez okundu
3
BAŞKENT’TE TARLALAR ABB’NİN MAZOT DESTEĞİ İLE SÜRÜLÜYOR
1155 kez okundu
4
Organik tavukçuluk nedir, ne değildir?
1061 kez okundu
5
TEKİRDAĞ DSYB BAŞKANI ERGİN DURGUN, ÇİĞ SÜT FİYATINA TEPKİ GÖSTERDİ !
1056 kez okundu